Xornalistas ou cociñeiros?
Non son xornalista. Así que igual vou comentar un asunto que é archisabido por tododiós. Mesmo eu "sabíao" (intuíao, supoñíao, ...). Será que hai cousas que un prefire non atender...
Pero é que hoxe lin un artigo na web Voz de Galicia e, pouco despois, lin outro sobre o mesmo tema en Terra.
Retoque aquí, retoque alá, pero exactamente o mesmo.
LVdeG di que a fonte é "Agencias". Terra di "Terra Deportes-EFE".
O traballo do xornalista consiste unicamente en cociñar refritos?
É un signo dos tempos. O século XXI será o de "Copiar"/"Pegar".
Pero é que hoxe lin un artigo na web Voz de Galicia e, pouco despois, lin outro sobre o mesmo tema en Terra.
Retoque aquí, retoque alá, pero exactamente o mesmo.
LVdeG di que a fonte é "Agencias". Terra di "Terra Deportes-EFE".
O traballo do xornalista consiste unicamente en cociñar refritos?
É un signo dos tempos. O século XXI será o de "Copiar"/"Pegar".
2 Comentarios:
Pois, efectivamente, o refrito é o xénero xornalístico básico. Aínda que tamén o é das memorias, programación educativas e programas políticos. Saúdos e parabén por ter un ollo de vaca tan agudo.
un organismo líder na produción de refritos é o fmi.
os seus especialistas ían polo (terceiro) mundo adiante, supostamente a "estudar" as economías locais e así poder facer as súas famosas "recomendacións".
na realidade botaban un par de semanas a corpo de rei e, finalizado o prazo, entregaban o refrito.
unha década perdida na economía do terceiro mundo.
Enviar um comentário
<< Voltar